Pentru a vizita acest site aveti nevoie de javascript instalat!
Daca download-ul fisierului de instalare Java nu porneste automat, va rugam da-ti click pe imaginea alaturata
 

Comenzile online care depasesc 300 RON
beneficiaza de transport GRATUIT in toata tara!
 

Cos cumparaturi:
Ai
0
produse in cos
Total de plata:
0
Lei
Vizualizare Cos

Esti aici:    Acasa
   
 

>>

         In cazul in care nu gasiti masina
dvs in lista de mai sus va rugam completati formularul de aici
   
 Metabond Megasel

Este un aditiv modern pentru tratarea motorinelor. Are proprietăţile unui aditiv performant, dar datorită conţinutului de Metabond efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesel aflate în contact cu motorina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.

METABOND MEGASEL rezolvă numeroase probleme ce apar în timpul depozitării, transportului sau arderii combustibililor. În practică se amestecă motorine de diverse tipuri şi provenienţe, ceea ce influenţează în mod negativ stabilitatea acestora, ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, la înmulţirea bacteriilor şi la scăderea capacităţii calorice a acestor combustibili. Duzele de injecţie colmatate, conductele infectate, filtrele şi pompele murdare scad randamentul şi cresc cheltuielile de întreţinere. La motoarele Diesel sunt frecvente şi problemele cauzate de coroziu-ne, de formarea ruginii şi a acizilor precum şi de apa din combustibil. METABOND MEGASEL conţine componenţii valoroşi necesari pentru soluţionarea eficientă a problemelor enumerate. METABOND, agentul de reducere a frecării se leagă chimic de atomii metalelor formând un strat microscopic monomolecular, foarte aderent la suprafaţă. Componenţii de METABOND MEGASEL corespund prescripţiilor Agenţiei de protecţia mediului din SUA (EPA-DUR/365). Datorită efectului de superfinisare a METABOND, suprafeţele care sunt în contact vor asigura o etanşare foarte bună, în acest fel puterea motoarelor va creşte considerabil, dar va creşte şi durata lor de viaţă. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creşte de asemenea eficienţa duzelor de injecţie. Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fi îndepărtate din sistem. METABOND MEGASEL arde practic fără cenuşă (nu conţine metale şi substanţe anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură şi nu se poate extrage din amestec. METABOND MEGASEL împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) şi celelalte gaze nocive emise. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Avantajele folosirii

 • Curăţă şi protejează pompa de injecţie
 • Împiedică depunerea calaminei.
 • Este anticorosiv, împiedică formarea ruginii
 • Scade cantitatea de gaze nocive emise
 • Îmbunătăţeşte arderea, măreşte puterea
 • Dizolvă depunerile de pe supape
 • Împiedică formarea de bacterii
 • Neutralizează acizii
 • Produce o economie de combustibil 3-10%
 • Împiedică formarea gheţii
 • Împiedică diluaţia cu aer fals
 • Măreşte viaţa motoarelor, scade uzura lor
 • Unge chiuloasa
 • Menţine combustibilul în stare curată
 • Scade formarea nămolului
 • Scade condensul
 • Uşurează pornirea la rece
 • Scade cheltuielile de întreţinere.


Domenii de utilizare:

 


Turbine Diesel, arzătoare cu motorină, motoare Diesel cu ardere internă. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel, dar efectul de îmbunătăţire a arderii este mai redus.

Mod de utilizare:
La început, pentru primele 200 l de combustibil se adaugă 20ml la 40 l motorină. După aceea se vor adăuga 10 ml la 40 l de motorină. Pentru motorine industriale se va dubla sau se va tripla această cantitate, după necesitate. METABOND MEGASEL trebuie amestecat înainte de introducerea combustibilului în rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandată şi direct în rezervor, înaintea alimentării cu combustibil. Se poate utiliza şi la combustibili biodiesel dar cu randament mai redus.

Atenţie!
METABOND MEGASEL este inflamabil, de aceea trebuie evitat contactul direct al produsului cu focul deschis. A se evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml, 5 litri       

OFERTA COMPLETA METABOND   Pret:

   105 RON


Contactati-ne cu privire la acest produs folosind formularul de mai jos:

Marca:
Model:
Motor:
An fabricatie:
Carburatie:
Putere: >>
Caroserie:
Serie Sasiu:
 
(nr identificare)
Ajutor!( pentru o identificare corecta va rugam complectati )
Numar Telefon:
Adresa E-Mail:
Mesaj:
Cod securitate:   
 
Protectia Consumatorului:    0800 080 999        
   
 
Acura
Aixam
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
Daewoo
Dodge
Fiat
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Rover
Saab
Seat
Smart
SsangYong
Subaru
Skoda
Toyota
Volkswagen
Volvo
 
Copyright © 2010 www.bmvis.com Termeni si conditii Web Design & Develop Bax Global AG