Pentru a vizita acest site aveti nevoie de javascript instalat!
Daca download-ul fisierului de instalare Java nu porneste automat, va rugam da-ti click pe imaginea alaturata
 

Comenzile online care depasesc 300 RON
beneficiaza de transport GRATUIT in toata tara!
 

Cos cumparaturi:
Ai
0
produse in cos
Total de plata:
0
Lei
Vizualizare Cos

Esti aici:    Acasa
   
 

>>

         In cazul in care nu gasiti masina
dvs in lista de mai sus va rugam completati formularul de aici
   
 Metabond Gold

Tratament de motor cu particule policeramice pentru motoare noi sau uzate. Un agent de înnobilare cu particule policeramice a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării şi cu efect de etanşare. Indicat motoarelor noi sau folosite, adăugat uleiurilor prescrise de producător. Indicat oriunde este necesară micşorarea frecării.

Un agent de înnobilare cu particule policeramice a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării şi cu efect de etanşare. Indicat motoarelor noi sau folosite, adăugat uleiurilor prescrise de producător. Indicat oriunde este necesară micşorarea frecării.

În cazul celor mai multor autoturisme, energia produsă de combustibil în 25% în general se pierde în motor la rulmenţi, cămaşă, pistoane, axe cu came, supape, etc., în angrenaj la pinioane, la roţi dinţate şi marginile acestora, la axuri, etc. din cauza frecării, din cauza aerodinamicii, răcirii şi gazelor eliminate. Această frecare este micşorată cu 60% de METABOND GOLD, care se va transforma în mărire de randament şi micşorarea consumului de carburant. Uleiul de motor transportă microparticulele policeramice în toate locurile, unde se produce frecare. Datorită mărimii lor micro, ele ajung pe toate denivelările suprafeţelor din pistoane, rulmenţi, cămăşi, etc. se depozitează se fixează şi în parte se lipesc prin ardere. Microparticulele arse în afară de problemele de uzură, rezolvă şi problemele neetanşeităţii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Soluţia transportatoare de mare viscozitate conferă etanşare, în acest mod putând scădea consumul de ulei semnificativ şi mărind compresia. Datorită înnobilării suprefeţelor, produsul măreşte în mod semnificativ durata de viaţă a motoarelor. Datorită adaosului componentei de policeramică, produsul conferă lubrifiere de securitate. Acest lucru uşurează funcţionarea internă a motorului şi mişcarea 6ărţilor componente, ceea ce duce la mărirea randamentului şi micşorarea consumului. Policeramia are o importanţă semnificativă în tehnica modernă transmisiilor între care apare frecarea este foarte mică, deseori numai de 1 micron, astfel microparticulele de mărime mai mare nu aderă la suprafeţele metalice. Elementele filtrelor obişnuite au structură de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtrează 1- 3 micron), astfel microparticulele produsului GOLD nu pot fi filtrate de acestea. În zilele noastre foarte multe vehicole au montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3 microni, din această cauză este necesară fineţea de microparticule METABOND GOLD, datorită coeficientului foarte mic de frecare a policeramicii adăugate soluţiei de înnobilare, uşurează funcţionarea motorului, ceea ce stă la baza măririi randamentului motorului şi scăderea consumului de combustibil. Folosit chiar de la începutul funcţionării motoarelor garantează prelungirea vieţii acestora de trei ori. La folosirea adecvată a produsului se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizării produsului!

Avantajele folosirii:

 • Scade până la 60% uzura motoarelor
 • Scade consumul de ulei
 • Scade zgomotul motorului
 • Scade gazele nocive emise
 • Scade costul de funcţionare
 • Scade temperatura de funcţionare
 • Scade consumul de combustibil
 • Calităţi bune de funcţionare în condiţii critice
 • Curăţă interiorul motorului
 • Măreşte durata de funţionare
 • Funcţionarea mai fină a motorului
 • Măreşte randamentul motorului
 • Dă stabilitate mai mare
 • Uşurează pornirea


Domenii de utilizare: Se poate folosi în toate tipurile de motor de benzină, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale.
Mod de utilizare: METABOND GOLD se aplică în uleiul de motor 5-10%, iar în uleiul de transmisie 10%. Totdeauna se aplică în motor cald. A se agita înainte de folosire.
Atenţie: Se vor ocoli sursele de foc! A evita contactul cu suprafeţele lăcuite sau vopsite!

Ambalaj: 250 ml, 5 litri   

OFERTA COMPLETA METABOND   Pret:

   186 RON


Contactati-ne cu privire la acest produs folosind formularul de mai jos:

Marca:
Model:
Motor:
An fabricatie:
Carburatie:
Putere: >>
Caroserie:
Serie Sasiu:
 
(nr identificare)
Ajutor!( pentru o identificare corecta va rugam complectati )
Numar Telefon:
Adresa E-Mail:
Mesaj:
Cod securitate:   
 
Protectia Consumatorului:    0800 080 999        
   
 
Acura
Aixam
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
Daewoo
Dodge
Fiat
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Rover
Saab
Seat
Smart
SsangYong
Subaru
Skoda
Toyota
Volkswagen
Volvo
 
Copyright © 2010 www.bmvis.com Termeni si conditii Web Design & Develop Bax Global AG