Pentru a vizita acest site aveti nevoie de javascript instalat!
Daca download-ul fisierului de instalare Java nu porneste automat, va rugam da-ti click pe imaginea alaturata
 

Comenzile online care depasesc 300 RON
beneficiaza de transport GRATUIT in toata tara!
 

Cos cumparaturi:
Ai
0
produse in cos
Total de plata:
0
Lei
Vizualizare Cos

   
 

>>

         In cazul in care nu gasiti masina
dvs in lista de mai sus va rugam completati formularul de aici
   
 

Metabond M

    Tratament de motor pentru motoare noi. Un agent de înnobilare a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării. Indicat motoarelor noi, cu cel mult 100.000 km parcurşi, adăugat uleiurilor prescrise de producătorul motoarelor. Indicat oriunde este necesară reducerea frecării.

Pret: 170.00 RON    mai multe detalii
Metabond Gold

    Tratament de motor cu particule policeramice pentru motoare noi sau uzate. Un agent de înnobilare cu particule policeramice a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării şi cu efect de etanşare. Indicat motoarelor noi sau folosite, adăugat uleiurilor prescrise de producător. Indicat oriunde este necesară micşorarea frecării.

Pret: 186.00 RON    mai multe detalii
Metabond C

    Un agent de înnobilare a suprafeţelor metalice cu efect excepţional de reducerea frecării. Indicat motoarelor folosite, cu peste 100.000 km parcurşi, adăugat uleiurilor prescrise de producătorul motoarelor. Indicat oriunde este necesară reducerea frecării.

Pret: 186.00 RON    mai multe detalii
Metabond Old Spezial

    Agent de înnobilare pe bază de material de mare vâscozitate, cu componente policeramice cu efect de etanşare şi micşorarea frecării. Este indicat folosirea acestuia în toate tipurile de motoare uzate, cu pierdere de ulei, motoare de benzină, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale, bineînţeles adăugat uleiului de motor indicat.

Pret: 196.00 RON    mai multe detalii
Metabond H

    METABOND H este un ulei special, în amestec cu alte hidrocarburi şi a fost dezvoltată special pentru reducerea frecării şi uzurii la metale feroase, precum şi pentru realizarea unei economii de energie la instalaţiile hidraulice.

Pret: 186.00 RON    mai multe detalii
Metabond GT

    METABOND GT este un ulei special, în amestec cu alte hidrocarburi, care datorită caracteristicilor sale, modifică, înnobilează suprafeţele metalice în contact, expuse frecării – acţiunea sa nu se datorează înbunătăţirii calităţii lubrifianţilor. La folosirea adecvată a produsului este potrivit pentru utilaje noi sau folosite, după scurt timp va produce garantat rezultate excepţionale.

Pret: 144.00 RON    mai multe detalii
Metabond Megasel

    Este un aditiv modern pentru tratarea motorinelor. Are proprietăţile unui aditiv performant, dar datorită conţinutului de Metabond efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesel aflate în contact cu motorina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.

Pret: 105.00 RON    mai multe detalii
Metabond Megalene

    Este un aditiv modern pentru tratarea benzinelor. Are proprietăţile unui aditiv performant, dar datorită conţinutului de Metabond efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice la piesele în contact cu benzina. Datorită acestui efect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.

Pret: 105.00 RON    mai multe detalii
Metabond Vaselina HI-TECH EP 1.5, EP 2

    Vaselina METABOND TIP 1,5 HITECH este un lubrifiant excepţional cu întrebuinţări multiple, supraalcalin, utilizabil la temperaturi ridicate. Sulfonaţii de calciu complecşi şi adaosul de penetraţie 1.5 combinată cu METABOND EP gras îi conferă proprietăţi comportamentale şi calitative nemaiîntâlnite la unsorile pe bază de litiu şi la alte tipuri de unsori.

Pret: 203.00 RON    mai multe detalii
Metabond HT

    Vaselină cu soluţie de înnobilare, rezistentă la apă şi la uzuri pentru presiuni mari şi temperaturi ridicate, cu aditivi EP modificaţi şi material microceramic care favorizează alunecarea.

Pret: 203.00 RON    mai multe detalii
Metabond WF

    Vaselină dezvoltăt pentru folosire îndelungată, cu soluţie de înnobilare care favorizează alunecarea, rezistentă la apă şi la uzuri.

Pret: 203.00 RON    mai multe detalii
Metabond CL

    Soluţie pentru curăţarea interiorului motoarelor High-Tech pentru motoare Otto, diesel sau pe gaz pentru transmisii şi diferenţiale pentru 5 – 8 litri de ulei.

Pret: 85.00 RON    mai multe detalii
Metabond Spray

    Soluţie de înnobilare împotriva uzurilor cu utilizare multiplă. NU se poate aplica lângă nici un tip de lubrifiant. Nu este inflamabil.

Pret: 268.00 RON    mai multe detalii
Metabond Vielzweck - ulei special cu pompa

    Soluţie de înnobilare împotriva uzurilor cu utilizare multiplă. Se poate aplica lângă orice tip de lubrifiere. Nu este inflamabil.

Pret: 194.00 RON    mai multe detalii
Protectia Consumatorului:    0800 080 999        
   
 
Acura
Aixam
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
Daewoo
Dodge
Fiat
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Rover
Saab
Seat
Smart
SsangYong
Subaru
Skoda
Toyota
Volkswagen
Volvo
 
Copyright © 2010 www.bmvis.com Termeni si conditii Web Design & Develop Bax Global AG