Pentru a vizita acest site aveti nevoie de javascript instalat!
Daca download-ul fisierului de instalare Java nu porneste automat, va rugam da-ti click pe imaginea alaturata
 

Comenzile online care depasesc 300 RON
beneficiaza de transport GRATUIT in toata tara!
 

Cos cumparaturi:
Ai
0
produse in cos
Total de plata:
0
Lei
Vizualizare Cos

Esti aici:    Acasa
   
 

>>

         In cazul in care nu gasiti masina
dvs in lista de mai sus va rugam completati formularul de aici
   
 Termeni si conditii
    Piesele auto comercializate de SC BMVIS Motor X Power SRL sunt piese originale sau piese interschimbabile cu piesele originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu H.G. 394/1995 si H.G. 786/1996.

    Termenul de garantie este de 24 luni pentru piesele de folosinta indelungata. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

    Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului catre consumator. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material, de functionare sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi cu conditia returnarii lor in termen de 10 zile calendaristice. Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:

    - piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.
    - piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.
    - piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.
    - piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sa intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
    - autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.
    - autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.
    - piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.
    - piesa prezinta o uzura normala.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:

    - factura de achizitie.
    - dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR.
    - nota constatare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.
    - copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.
Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim 2 zile de la livrare.

NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate

Comanda plasata de dumneavoastra se poate anula cel tarziu cand reprezentant-ul SC BMVIS Motor X Power SRL va lua legatura cu dumneavoastra.

Protectia Consumatorului:    0800 080 999        
   
 
Acura
Aixam
Alfa Romeo
Aston Martin
Audi
Bentley
BMW
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Dacia
Daewoo
Dodge
Fiat
Ford
Honda
Hummer
Hyundai
Infiniti
Jaguar
Jeep
Kia
Lancia
Land Rover
Lexus
Lotus
Mazda
Mercedes
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Rover
Saab
Seat
Smart
SsangYong
Subaru
Skoda
Toyota
Volkswagen
Volvo
 
Copyright © 2010 www.bmvis.com Termeni si conditii Web Design & Develop Bax Global AG